Tapahtumat osoitteessa Virtasalmentie 30 as 3, Nokia ellei toisin mainita!

TULEVIA TAPAHTUMIA 2020:

20.7. UUDENKUUN ÄÄNIMALJARENTOUTUS klo 17.30 - 18.30

Uudenkuun aika on mitä parhainta aikaa jättää vanhaa ja tarpeetonta itsestään taakseen ja uudistua. Uudenkuun jaksoa pidetään perinteisesti feminiinisen voiman aikana, joka synnyttää meissä jotain uutta ja uudistavaa.

Rentouden ja hiljaisuuden tilassa on hyvä hetki kuulla sitä sisäistä viisauttamme. Tiibetiläiset laulavat kulhot ja tuulikellot avaavat tietä sisimpään kuulla sielumme kuiskauksia, sillä vain rentoutuneessa ja kiireettömässä tilassa se on mahdollista. Tiibetiläisten kulhojen soinnit rentouttavat kuin syvä uni, vastaten aivojen theta-tilaa. Maljojen värähtely soittaa sinun sisäistä olemustasi uudistaen ja eheyttäen kehoa ja mieltä.

Tule kokemaan ja nauttimaan kiireettömästä hetkestä! Ota mukaasi halutessasi jokin makuualusta.

Oviraha 15 euroa. Ilmoita tulostasi viimeistään lauantaina p. 040 776 4538, kiitos! Toteutuu, jos 3 osallistujaa, joten kutsu kavereitakin mukaan.Olet lämpimästi tervetullut sydänmeditaatioon keskiviikkona 11.3. klo 18.00-19.30


Aluksi ohjattu rentoutushetki omaan sydäntilaan/henkiseen keskukseen - tilaan, josta kaikki alkaa, kaikki luovuus kumpuaa ja jossa aistit oman Sielusi hiljaiset kuiskaukset. Hiljaisuudessa on mahdollisuus eheytyä kaikilla tasoilla.

Tämän jatkumona kauniisti soivat tuulikellot, tiibetiläiset äänimaljat ja sadekeppi johdattavat sinut syvemmälle omaan sisimpääsi.

Jos kuulet kutsun, ole ystävällinen ja ilmoittaudu Arjalle viimeistään tiistaina klo 16:sta mennesstä p. 040 776 4538. Oviraha 12 euroa.

****************************


Menneet tapahtumat 2019:

VÄREISTÄ VOIMAA + MEDITATIIVINEN LUONTORENTOUTUS

Kaksiosainen tapahtuma, jossa ensin tutustumme Aura-Soma väriterapian lumoavaan maailmaan.

"Olet värit, jotka valitset " eli saat tulkinnan valitsemastasi väriyhdistelmästä ja mitä se kertoo tässä hetkestä sinusta sekä mihin suuntaan olet menossa.

Aura-Soma väriterapia on kuin sielun peili kertoen alitajuntasi viestejä.

Toisessa osassa on vuorossa Artemis-duo eli Arja Sinervo ja Ari Ahlgren:
Tiibetiläiset kulhot ja gongit sekä luonnon rentouttavat äänet taustalla johdattavat Sinut syvään rauhantilaan joka kantaa eteenpäin arjessasi. Aluksi pieni ohjattu meditaatio, jonka jälkeen gongit, tiibetiläiset kulhot ja erilaiset luonnonäänet vievät sinut matkalle omaan sisimpääsi.
Voit ottaa mukaan jonkin makuualustan halutessasi.

Ilmoita tulostasi Arjalle viimeistään lauantaina klo 16 mennessä p. 040 776 4538, kiitos!
Oviraha 20 euroa.

TI 26.11. klo 18.00-19.30

Olet lämpimästi tervetullut sydänmeditaatioon, jossa kauniisti soivat tuulikellot, tiibetiläiset äänimaljat ja sadekeppi johdattavat sinut syvemmälle omaan sisimpääsi. Tilaan, josta kaikki alkaa, kaikki luovuus kumpuaa ja jossa aistit oman Sielusi hiljaiset kuiskaukset. Hiljaisuudessa on mahdollisuus eheytyä kaikilla tasoilla..

Jos kuulet kutsun, ole ystävällinen ja ilmoittaudu Arjalle viimeistään maanantaina klo 16:sta mennesstä p. 040 776 4538. Oviraha 12 euroa.


****************************************************'TI 11.6. klo 18.00

PLANEETTAMEDITAATIO + RENTOUTUSHETKI TIIBETILÄISILLÄ ÄÄNIMALJOILLA JA TUULIKELLOILLA!

Planeettameditaatiossa kuulemme "sfäärien" musiikkia tulevalta cd:ltä á la Artemis-duo. Tälläkertaa matkaamme musiikin siivin Auringon energioihin. Huikea, kokonaisvaltaisesti mieltä ja kehoa energisoiva kokemus!

Illan lopuksi ihastuttavat tiibetiläiset äänimaljat ja tuulikellot johdattavat Sinut rentoutuneeseen tilaan - kuin syvään uneen, rauhaan oman itsesi kanssa.

Ilmoitathan tulostasi Arjalle mahdollisimman pian p. 040 776 4538, viimeistään kuitenkin maanantaina 10.6., kiitos!

Oviraha 12 euroa.


*****************************

MENNEET TAPAHTUMAT:

Tervetuloa Hoitola Artemiksen voimaantumisiltaan ma 21.1. klo 18.00 alkaen !


Aloitamme rentoutumalla kuunnellen kesäisen metsän luonnonääniä, tuulikellojen ja tiibetiläisten kulhojen lempeän rauhoittavaa soinnuttelua. Ohjattua mielikuvametsäretkeä varten voit ottaa mukaasi jonkin makuualustan, mutta matka onnistuu tuolillakin istuen.

Lopuksi sukellamme parantavan äänen ja Jumalatarenergian pyörteisiin! Energia vahvistaa feminiinistä aspektia sinussa, antaa voimaa, aktivoi intuitiota ja luovuuttasi.
Parantaa ääntä olen opiskellut mahtavien opettajien kursseilla miltei 20 vuotta sitten ja käyttänyt sitä energiahoitojenkin yhteydessä.

Tule avoimin mielin omana itsenäsi! Luvassa voimaantumista samanhenkisten sielunsiskojen ja veljien kanssa!
Ilmoittaudu mahdollisimman pian Arjalle p. 040 776 4538. Paikkoja rajoitetusti. Oviraha 20 euroa.

I