Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta

Hoitola Artemis

Todellinen mielentyhjentäjä eli stressipesu  !

Ayurvedin pää- ja kasvohieronta öljyillä on se alkuperäinen intialianen hoitomuoto, josta länsimaalaiset ovat ottaneet mallia. 

Hoito aloitetaan samalla tavalla kuin kokovartalohieronnassa eli istuen ja jalkakylvyllä. Hieronta jatkuu hoitopetillä ja käsitellään pään- ja kasvojen alueen marma- eli akupisteitä. 

Päänalueen hieronta avaa tukkeumia tältä alueelta, parantaa aistien toimintaa, lievittää päänsärkyä, vähentää uupumusta ja heikkoudentunnetta, hermostuneisuutta ja yliaktiivista ajatustoimintaa. Se lisää aivojen hapensaantia, vähentää kehon kiputiloja ja jännityksiä. Pää- ja kasvohieronta saattaa vähentää korkeaa verenpainetta ja unettomuutta.

Lempeällä hieronnalla on voimakas vaikutus myös tunteiden vapautumiseen, sillä kehollamme on muisti, jonne tallennamme elämämme aikana erilaisia tunnetiloja. Elämänenergian virtaamista tukkivat esimerkiksi kielteiset ajatukset ja haastavat elämäntilanteet. Hieronta on salliva tila, jolloin näistä tunnelukoista on mahdollisuus vapautua, jolloin kehommekin alkaa voida paremmin - emme enää kätke itseltämme mitään, vaan voimme olla aidosti sitä mitä olemme.

Suositellaan vähintään kolmen kerran sarjana !

Lopuksi nautitaan yrttiteetä. Kesto 60 min.