Ayurvedinen kokovartalohieronta öljyllä

Hoitola Artemis

Perinteinen Intiasta peräisin oleva hieronta, jota kutsutaan myös stressipesuksi. Hieronta on tehokasta, mutta samalla lempeää ja rauhoittavaa. Rentoutunut keho ottaa hieronnan vaikutuksia hyvin vastaan.

Ayurvedahieronta mm. vapauttaa kehon jännitystiloja, lisää nivelten liikkuvuutta sekä kuona-aineiden poistumista, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja hoitaa stressaantunutta kehoa ja mieltä.

Lempeällä hieronnalla on voimakas vaikutus myös tunteiden vapautumiseen, sillä kehollamme on muisti, jonne tallennamme elämämme aikana erilaisia tunnetiloja. Elämänenergian virtaamista tukkivat esimerkiksi kielteiset ajatukset ja haastavat elämäntilanteet. Hieronta on salliva tila, jolloin näistä tunnelukoista on mahdollisuus vapautua, jolloin kehommekin alkaa voida paremmin - emme enää kätke itseltämme mitään, vaan voimme olla aidosti sitä mitä olemme.

Hoito kannattaa ottaa useamman kerran sarjoina, mutta jo yksi hoitokerta on taivaallinen kokemus: aloitan hieronnan pään, hartioiden ja niskan alueella samalla kun Sinä istut mukavasti tuolilla nauttien rentouttavasta jalkakylvystä.

Hoitoa jatketaan hoitopedillä, jolloin hierotaan koko keho luonnonmukaisilla öljyillä - niihin voidaan sekoittaa eteerisiä öljyjä valinnan mukaan. Hoito päättyy aina syvärentouttavaan päähierontaan.

Lopuksi kupponen yrttiteetä. Kesto n. 90 min. HUOM! Ayurveda-perinteen mukaan naiset tekevät hieronnan vain naisille ja miehet miehille!